Blogg

VECKA 41

2018-10-15

Veckan började med minecraftpärlplattorna! Föregående veckans elever som deltog har fått med sig sina vänner på aktiviteten. Nu är vi ett stort gäng som diskuterar "minecraft" och hur vi kan utveckla aktiviteten. Önskningar om större pärlplattor kom fram för att få möjlighet att bygga större konstruktioner. 

 

Under tisdagen fortsatte arbetet med elevernas käpphästar! Hästarna har tagit form och nu är det väldigt lite kvar att göra. VINDEN och SOLEN arbetade tillsammans med detta och samarbetet gick galant. Eleverna fick lära sig och inspireras av varandra. Tålamodet tryter hos många så vi beslutade oss för att ta ut käpphästarna på lite ridlektioner! 

 

    

  

 

De nya, stora pärlplattorna var mycket uppskattade av eleverna. På eget initiativ har de skapat nya minecraftfigurer. Jag har introducerat dem för minecraftkonstruktioner med annat material och verktyg. De får skapa en egen minecraftvärld i papper och pärlplattor, 2-D och 3-D. Det finns allt från enkla modeller som kvadratiska former till avancerade 3-D-figurer. 

 

  

 

  

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)