Blogg

VINDENS FÖRSTA SKOLVECKA!

2018-08-24

Nu lider lästerminens första vecka mot sitt slut och VINDEN har bekantat sig med såväl nya som gamla elever och lärare! 

VINDENS äldsta elever ha fadderbarn i förskoleklass och har därför fått stötta dem vid mellanmål för att förtydliga rutiner och främja matron. De har också deltagit vid aktiviteter så som fotboll och schack vilket har varit populärt! 

 

Veckans estetiska skapande har ägnats åt att arbeta fram en ny skylt för avdelningen. Eleverna som deltagit fick arbeta med olika material och redskap men färgpapper och glitter var det mest intressanta.
Vi har också följt elevens intresse och Ida har skapat en mall för hur man kan rita ansikten vilket uppskattades. Fortsättningsvis kommer Ida arbeta med kroppens anatomi vilket skapar goda förutsättningar för att samtala kring normer och identitetsfrågor. 

 

 

På fritidstavlan ser eleverna vad veckan har att erbjuda och informationen har nu kompletterats med bilder.

 

  

 

Framöver kommer fritidshemmet VINDEN erbjuda aktiviteter med innehåll som estetiskt skapande, konstruktion, matematik, fysisk aktivitet, rekreation, hemkunskap med mera. En gång i veckan kommer vi att ha "TEAPARTY" för åk 2 och 3. Vi talar engelska med varandra, fikar och hinner ta upp frågor som eleverna själva bär på. 

 


Tack för denna vecka önskar Ida, Gunilla, Martin och Mohammed!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)