Blogg

VECKA 35 

2018-08-30

Eleverna på VINDEN och SOLEN har spenderat mycket tid tillsammans under rasterna och på fritidshemmet. Tillsammans har de tagit initiativ till att spela fotboll, konstruera både nya "länder" i sandgropen samt förbättrat rännan där de formade svängar och bana för att bollen skulle ta nya vägar! Med stöd av personalen har lekarna och idéerna utvecklats, på så sätt kan vi främja elevernas utveckling genom informellt lärande. 

 

   

 

 

Denna vecka har olika stafettbanor varit mycket populärt hos eleverna. Eleverna får utlopp för all energi, de får samarbeta, utmana och utveckla sina motoriska färdigheter samtidigt som de gör något de tycker är väldigt roligt! Stafettbanorna har bl.a. varit utformade på så sätt att man får springa väldigt snabbt, runda konor, kasta ärtpåse i rockring och ge över stafettpinne till lagkamrat. När det varit färre elever som deltagit har många av skolans yngsta deltagit tillsammans med deras faddrar i årskurs 3. 

 

 

Nytt i lekoteket är att det har funnits gatkritor och "teckningskit". Fantastiska avbildningar av djur, avancerade hoppstegar och abstrakta mönster har prytt vår skolgård. 

 

   

 

Med vänliga hälsningar,

Ida, Gunilla, Martin och Mohamed!

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)