Vinden

FRITIDSHEM AVDELNING VINDEN
ÅK 2 & 3

 

Hej och välkommen till Elevverkets fritidshemsavdelning Vinden!

Fritidshemmets öppettider
Mån-Fre kl 7:30-8:30 samt kl 13:30-17:00.

 

De elever som går på denna avdelning är årskurs 2 och 3 och vi som jobbar här heter Ida, Gunilla, Mohammed och Martin.

Vårt uppdrag är att erbjuda en god pedagogisk fritidshemsverksamhet kopplad till läroplanen (Skolverket). Vi strävar efter att verksamheten ska kännas meningsfull för varje elev oavsett behov och intresse där omsorg, utveckling och lärande utgör en helhet!

Fritidshemmet erbjuder mellanmål varje dag kl 13:30-14:00 och på fredagar bjuder vi på korv med bröd till mellanmål!
De elever som går i åk 3 äter mellanmål tillsammans med sina ”fadderbarn” i förskoleklass kl 13:30.

Vi som jobbar på Vinden

 

!

 

 

 

Gunilla Bergo heter jag. Jag jobbar som skoladministratör och allt i allo på dagtid men går över till fritids mellan 14-16. Jag har jobbat i företaget i drygt 2 år. Jag började på Småbarnsskolan och sen landade jag på Elevverket. Jag bor i Täby med min familj som består av 3 st vuxna barn,make en hund och en katt. Jag har under hela mitt vuxna liv varit tränare och ledare i olika fotbollslag i Täby och Enebyberg.

Jag ser fram emot ett nytt läsår på vår nya fritidsavdelning Vinden.

 

 

Jag heter Martin och har jobbat på Elevverket sedan i december. Jag bor just nu i Åkersberga med min mamma. På fritiden spelar jag fotboll och går på gymmet. På Elevverket jobbar jag som hjälplärare för 3:orna och även som fritidspedagog på Vinden.

Lite om mig som person: Jag är en energisk person som gillar att spela fotboll och hjälpa barnen med olika fysiska aktiviteter. Kommer även att driva ett schack-lag som jag tänker dra igång mot hösten/vintern.  

 

 

 

Mitt namn är Mohamed och jag är 44 år gammal. Mina intressen är natur, film och musik!
Jag arbetade i början som ”husfar” på småbarnsskolan med flyttade sedan över till elevverket där jag nu arbetar i köket samt på fritidsavdelningen Vinden.